Weeklunch: 11.30u tot 14.00u (niet op zondag)

LUNCH VAN 17 APRIL TOT EN MET 19 APRIL 2024


VOORGERECHT

Asperges op zijn Vlaams
°°°

HOOFDGERECHT
Tagliata van entrecôte / rucola / zongedroogde tomaat / koude pepersaus / frietjes

+ DESSERT

Dessert van de chef

Weinig tijd over de middag? Meld het ons even, zodat wij hiermee rekening kunnen houden.

Ontdekkingsmenu

Elke middag & avond kan u kiezen voor onze ontdekkingsmenu.
Wij serveren de menu enkel voor uw volledige gezelschap.
Vanaf 8 personen vragen wij u vriendelijk om voor onze ontdekkingsmenu, de gastronomische menu of over de middag de weeklunch te kiezen. Dit om een vlotte service te garanderen.

VOORGERECHT

Carpaccio van rund / "Charolais" / truffelolie / parmezaan / zongedroogde tomaat

OF

Wildcatch gamba's / lookbotersaus
°°°

HOOFDGERECHT
Onglet / sjalottensaus / slaatje / frietjes

OF

Roggevleugel / à l'ancienne / krielaardappelen
°°°

DESSERT
Aardbei / yuzu / meringue / vanille
OF
Crème brûlée

All-in formule: 2 glazen bijpassende wijn, water & koffie/thee inbegrepen
+ €26 p.p.

Gastronomische menu

Elke middag & avond kan u kiezen voor onze gastronomische menu.
Wij serveren de menu enkel voor uw volledige gezelschap.
Vanaf 8 personen vragen wij u vriendelijk om voor onze ontdekkingsmenu , de gastronomische menu of over de middag voor de weeklunch te kiezen. Dit om een vlotte service te garanderen.

Deze gerechten staan vast. De menu wijzigt iedere 6 weken. Voor een optimale beleving kunnen jullie genieten van bijpassende wijnen vanaf €8 per glas. Deze wijnen zijn ook mogelijk in een bobformule. 

VOORGERECHT *

Sashimi van zeebaars / mirin / daslook / mango / shiso
Suggestiewijn wit: Cseri Quartus - Riesling - Pannonhalma - Hongarije

°°°°

VOORGERECHT *

Coquille / aardpeer / pinda / limoenboter / Fourme d'Ambert
Suggestiewijn wit: Morning Fog - Chardonnay - Livermore Valley - Californië
°°°°

HOOFDGERECHT * 

Rugstuk van zeewolf / venkelpuree / paksoi / zwarte look / kokos / Thaïse basilicum

Suggestiewijn wit: Cantine Fina "Kike" - Traminez/Sauvignon Blanc - Sicilië - Italië


en** / of*


Pluma Iberico / traag gegaard / peterseliewortel / rode biet / dragon
Suggestiewijn rood: Marco Porello - Barbera - Barbera d'Alba - Piemonte - Italië

°°°°

DESSERT *

Duo van rabarber / crumble van sinaas / crème Anglaise

°°°°
DESSERT ***
Kaasjes van de kaaskar
KAZEN GESELECTEERD DOOR HET KAASHUISJE IZEGEM


Kreeftenmenu

De kreeftenmenu is enkel mogelijk op reservatie. Graag minimum 2 dagen op voorhand.

Onze kreeftenmenu is mogelijk op elke dag van de week & weekend. Dit enkel op reservatie (minimum 2 dagen vooraf). De kreeftenmenu serveren wij enkel voor uw volledige gezelschap. 

WACHTBORD
Carpaccio van kreeft / truffelmayonaise / mosterdsla / tomaat / limoen
Geserveerd bij de apero


°°°°

VOORGERECHT 
Kreeftenschaar / "Belle vue"

°°°°

VOORGERECHT
Kreeftenbisque

°°°°

HOOFDGERECHT 
Halve Canadese kreeft / gegrild / lookboter


°°°°

DESSERT

Verrassing van de chef


A la carte: op zaterdagavond serveren wij minstens voor- & hoofdgerecht.

Onze à la carte bieden wij 's middags & 's avonds aan. Bij groepen vanaf 5 personen wordt er gevraagd om de keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten per gang. Dit om een vlotte service te kunnen garanderen. Vanaf 8 personen serveren wij enkel de ontdekkingsmenu, de gastronomische menu of over de middag de weeklunch.

Ready, Set, Go!: een lekker hapje bij de apero

Oesters / "Zeeuwse Creuzen nr. 2" /  per 2 stuks


Traag gegaard buikspek / gemarineerd


Slow roast ribs


Gemarineerde zalm / citrus / wakame / guacamole


Round 1: voorgerechten of to share bij de apero

Gebakken kalfszwezeriken / zalf van zoete aardappel / seizoensgroenten / kalfsjus


Oesters natuur / "Zeeuwse Creuzen" / 6 stuks

Duo / wildcatch / "Blachtiger" scampi / coquilles / broccolizalf / tom kha kai


Tataki van tonijn / wakame / edamame / hijiki


Carpaccio van kreeftenstaart / truffel / limoenolie / rucola / pijnboompitten

Round 2: hoofdgerechten

NICE TO Meat YOU

Filet Mignon / "Belgisch witblauw" / gegrild / gebakken seizoensgroenten

Filet Mignon Rossini / "Belgisch witblauw" / gegrild / gebakken foie / portosaus


Tagliata / "Belgisch witblauw" / rucola / zongedroogde tomaat / koude pepersaus


Porterhouse côte à l'os (500g) / "Oedslach super premium / gegrild / 1  persoon  (enkel te verkrijgen 'bleu' of 'saignant')


Gebakken kalfszwezeriken / zalf van zoete aardappel / seizoensgroenten / kalfsjus


Rundstartaar / handgesneden / ras el han out / kapperappel 


WTF: WHERE'S THE Fish

Tonijn / "Yellowfin" / gegrild / wokgroenten


Tataki van tonijn / wakame / edamame / hijiki


Duo / wildcatch / "Blachtiger" scampi / coquilles / broccolizalf / tom kha kai


Canadese kreeft (650g) / gegrild / lookboter


Veggie & vegan:  YOU LOOK RADISHING 

Laat u verrassen! De chef maakt graag iets voor u klaar.


Final!: desserts

Kaasjes van de kaaskar / diverse konfijten 


Sabayon / Safari / vers fruit  / vanilleijs / vanaf 2 personen


Crème Brûlée


Crumble / rabarber / aardbei / vanilleijs


Dame Blanche / verse chocoladesaus


Trio van sorbet (limoen, framboos, mango)

Witte chocolademousse / rood fruit


Crumble / appel / braambes / sorbet van kersen / rood fruit